God morgon!

Skrivet 2010-05-31 @ 10:26:38

Posted in | Kommentarer (0)
Om tio min ska jag köra till min tandreglerare i Eslöv för att fixa ny tråd till tandställningen. Vilket innebär att jag antagligen kommer ha ont i käften lagom till lärarmiddagen :(


Dagens


Fråga mig inte vad jag gör med mitt ansikte.

Jag har faktiskt införskaffat mig en långklänning! Loooove it! Byggt baglarna har jag också hunnit med

Ska ha den på lärarmiddagen tror jag :)


Fina va?

Nu är det fan ta mig inte långt kvar! Denna veckan tror jag inte det händer speciellt mycket. På onsdag är det lärarmiddag. Nästa vecka börjar vi med poängjakt hela dagen, tisdag ska vi till Lomma, vet inte riktigt vad som händer för det har lärarna fixat, onsdag är det toga/sambatåg + ölbrändboll, torsdag klassens dag och fredag studenten! :D Ah vad jag längtar till sista veckan! :D

Nu måste jag köra. Ha det!
KISS

Bal

Skrivet 2010-05-30 @ 21:17:09

Posted in | Kommentarer (0)
Till min mormor och alla andra som vill se mina balbilder :)











En sjukt rolig kväll som slutade i sjuk träningsverk i benen. Kunde knappt gå igår, och inte mycket mer än så idag heller. Vilket betyder --> Kvällen blev lyckad ;)



Mysigt överallt

Skrivet 2010-05-22 @ 22:33:28

Posted in | Kommentarer (0)
Igår va kuuul! Från ett till elva var det party. Här kommer några bilder.









Riktigt härlig dag! Hade mer än gärna velat dra dit idag och se Salem Al Fakir. Men vad gör man när man inte har pengar:P Fick bli myskväll med Lisa och Johanna istället :)  Tog en engångsgrill, marshmellows, cholklad och Cola med oss ut till fulltofta i det fina vädret :)




Sööötnos! :D

Nu ska jag fortsätta kolla på 27 dresses.
ha det.
KISS

Stadsparken

Skrivet 2010-05-21 @ 11:42:57

Posted in | Kommentarer (0)


Nu drar jag till lund. Skolan en timme, sen blir det stadsparken med picknick och drickade. Fiiint! Gillar mina klasskompisar jäääätte mycket 8)

Nu pyser jag.
KISS

Vackert väder

Skrivet 2010-05-20 @ 21:00:53

Posted in | Kommentarer (0)
Åååh vilket väder! man blir så glad. Och svettig..
I morgon börjar Lunda karnevalen. Efter skolan ska jag och mina klasskompisar ta en filt och fka med oss till stadsparken och dricka lite. Senare drar vi in till karnevalområdet och njuter i öltältet och kikar runder :) Mysigt.

Hämtat paketet från h&m idag. Skorna, halva bikinin, och halva underkläderna :P Fiiina skor, dock har jag ont i min ena tå, så det gör lite ont. Men det känns nog inte när man tar studenten ;) haha.

Nu ska jag titta tv, sen sova :)
Ha det
KISS

Balklännings på g

Skrivet 2010-05-18 @ 17:44:18

Posted in | Kommentarer (0)
HAAAALLÅ!
Lördagen var trevlig!

Fina "tandpetare" min kusin fixade på släktträffen ;)


Jag och Michelle :)

Nu från festen:

PK min kära vän var där :D


Fiiin outfit Crille ;)


Anton var taggad! Haha

Idag hade vi redovisning av projektarbetet inför hela klassen. Gick bra! Efter det körde jag till Anki för att prova min balklänning, skitfin!  Bara tio dagar kvar till balen :D Och bara två veckor till jag ska tatuera mig ;) hihi!

Mmm, luktar gott här! Mamma gör blomkålsstuvning, dott. Jätte längesedan jag åt det.

Mitt paket från h&m har kommit, men kan inte hämta ut det för att jag inte har några pengar fören den 26e då jag får lön, suger :P Mina studentskot, en bikini och underkläder ska hämtas :)

Nu ska jag kolla vidare på unga mödrar.
KISS

lång dag med fest

Skrivet 2010-05-15 @ 12:30:58

Posted in | Kommentarer (0)
Redo för en lång dag av fest. Nu om några minuter bär det av till farmor och farfar för släktfest. Efter det, ikväll, bär det av till Victor och Patriks 20 års fest :)
Blir nog kul. Lång dag.


Detta blir det ikväll. Nu har jag en vit och svart tunika över :)

Denna

Nu drar vi! ha det
KISS

Trerätters på G!

Skrivet 2010-05-13 @ 18:01:54

Posted in | Kommentarer (0)
Redo för trerätters!
Anton och Hanna lagar mat nu, vid sju blir det maaat! Hungrig efter en hel dags granplantering. Sitter och lyssnar på Petter och väntar in tiden.
Klockan sju kommer Lorre också, vi tyckte gott han kunde komma och tjocka till sig lite!

Som jag har slitigt idag, till slut orkade jag inte mer och körde hem :) Men när jag drog hade vi iaf platerat 500 granar. Det du! 300 till. Men fler ska inte jag fixa iaf.

Måste ha en långklänning! Någon som vet en affär med lite olika långklänningar? Eller någonstans jag kan beställa? Kollat h&m, men tar flera månader innan man får sen. Ska ha den till lärarmiddagen hade jag tänkt :) Svar eller grå långklänning, vita converse och min sköna svarta "hatt". Jag ska nog köpa en halmfärgad också.

Ha en bra kväll gott folk!


KISS

Ett litet svar till Cassandra :)

Skrivet 2010-05-12 @ 23:31:03

Posted in | Kommentarer (0)
JAG får inte slutbetyg om jag inte får betyg i MaB. För jag har underlag saknas. Och om jag får betyg i matten så har jag precis 2500 poäng, vilket är det minsta man ska ha för att gå ut med slutbetyg. Men har du mer, om du t.ex. har fler individuella val, dvs mer än 2500 poäng, så behöver du inte ha betyg i matten :)




Kollade nyss på Public Enemies, och gott folk, kolla på den!
Äääälskar Johnny Deep! Hade kunnat sätta honom. Haha!

I morgon blir det iaf till att hjälpa pappa att plantera gran. KUUUUL.
Nu ska jag gå ut med cigge och sen sova.
Ha det
KISS

Cash

Skrivet 2010-05-12 @ 09:36:49

Posted in | Kommentarer (0)
Hallaa! Jobbade igår också - pengar! (Y) Var dock extremt trött i skolan, så jag somnade, men sen var jag pigg när jag jobbade, så det var ju gött ;)

Igår tankade pappa min bil, du är bäst :) Fast det är för att jag ska hjälpa till att plantera 800 granplantor i morgon. Snelhest (:

Idag är det sovmorgon. Skönt. Sitter och dricker kaffe och kollar rachel ray nu, sen är det dags att dra til skolan. Får se vad dagen ha att ge mig.


ha det
KISS

Bilder från fredags

Skrivet 2010-05-10 @ 10:12:22

Posted in | Kommentarer (0)
Jobbade igår, tiden gick snabbt. Idag är jag trött, jätte trött. Känner att jag inte kommer vara speciellt trevlig idag. Hungrig är jag också, men har inga pengar.

Här är i alla fall bilder från fredags:

Badtunnan som inte var så varm

Så jävla kul hade vi iaf. Skrattade så mycket åt/med Emma så att jag fick kramp i magen. Skulle haft det på film!

Glada människor.

Tror jag räcker fuck you åt Tom, om inte, så gör jag det nu!

BATMAN. Tror jag. Fridas och min traditonella pose annars

På lyset?

Hård

(Y)

Syns att jag inte tycker om Tom?

Frilleeeeee & razzmouse

Emma kommer inte ihåg någonting från kvällen, konstigt? :D

AAAAAAH

Emma och hennes jävla minttu. Fast god är den. Farlig.

Så. Nu ska jag sova i soffan på skolan. ZEZ.
HEJDÅ. Får det bli idag.

Väckt av idioter

Skrivet 2010-05-08 @ 13:49:34

Posted in | Kommentarer (0)
Oj, det var ju faktiskt riktigt längesedan jag var inne på datorn. Känns skönt! Torsdags senast kanske?
Idag är jag TRÖTT. Fest igår, livat. Kan inte mer än att digga Emma som fasiken. När vi badade i badtunnan innan de andra kom fick hon spel eller något. Hon bara satt och asgarvade hela tiden, och man kan inte hålla sig när man hör hennes skratt! :D Efter det gick vi och gjorde vid oss. Sen började festen!
Jag hade det skit bra innan alla andra kom. Jag kände inte så många där och de flesta var små. Så klockan tolv gick jag och la mig 8) haha. Emma också, fast hon däckade. Sen finns det ju idioter som är så fruktansvärt dryga och låter inte en vara i fred. Jag kan inte ens ta upp allt som "de" höll på mig, kommer ta mig en evighet.

Och sen vaknade jag klockan sju i morse, av dryga människor då med. ÅH!
Och vem hittade jag där under ett täcke? Jo det var Tiffo. Tur det fanns någon annan än jag som inte orkade med stuationen. Han fick bli min vän i nöden.  Efter ett tag var det dags för städning. Höll på i fyra timmar. Emma är duktig. :)

Lär komma bilder sen. Johanna har dom.
KISS

Glassväder

Skrivet 2010-05-04 @ 16:20:22

Posted in | Kommentarer (0)
HALLOJ!
Tss. Vi har en lärare på skolan som alltid verkar så sjukt glad. Och när man hälsar så säger hon alltid sjukt glatt "Halloj!" Haha. Gäller att gilla läg1! ;)

Idag har jag bokat tatueringtid :D Den 2 juni, blir att göra körsbärsblommor som går samman med min andra tatuering på framsidan av axeln :) Snajz!

När jag kom hem fick Anton prova min pärla ;) Körde ner till z grillen och bjöd honom på glass. Jag är snäll!

Mmm, tuttifrutti.

Antwan. Fullt med glass runt munnen, som ett litet barn :)

Nu ska jag gå och strypa en neger, sen ikväll ska jag och Anton dra och träna. :S.. Haha. Behövs. Går jag upp för trappan blir jag anfådd!

KISS

Finally

Skrivet 2010-05-03 @ 18:33:24

Posted in | Kommentarer (1)
Aloha!
PROJEKTARBETET ÄR KLAAAART! Så fruktansvärt sköööönt! Nu har man inte sån jäkla press på sig. Det allra viktigaste nu är att få ett betyg i matte Bn, annars får jag inget slutbetyg, ooch det vll jag ju ha. Anton är nog snäll och hjälper mig med det ;)

I veckan ska jag Otto och Matte till Malmö för att fixa saker till studenten. Hår, skor, klänning, beställa tid till att bygga naglar (om mina egna inte kan bli långa) haha, fixa väska till balen. Åååh vad det är mycket. Mitt största problem är att jag inte har pengar till allt detta, får min feta lön TVÅ dagar innan balen. BRA!? Får låna av sparkontot sålänge.

Nä, man kanske skulle skriva ett arbete nu så man slipper göra det på torsdag natt.

Först ska jag duscha och sen prova min nya spraytan och se om det blir något bra resultat :)

Hahaha, kan bara skratta åt "room raiders" på MTV. Sjukt löjligt
KISS

Wallenbärgare

Skrivet 2010-05-02 @ 11:40:22

Posted in | Kommentarer (0)
Hej gott folk. Ja jag är dålig på att skriva. Men who gives a shit? Jag gör då inte det, jag är inte någon "bloggerska". Jag skriver bara när jag känner för det :)

Söndag idag. Just nu håller jag på att färga håret, sen ska jag ner och köpa cigg och frukost :) Efter det sitta med projektarbetet hela dagen och få det klart och sen ska jag rita mönster till min studentklänning. Ska sy en vit enkel långklänning. Kommit på exakt vilken stil jag ska ha den 11e ;)

Här kommer lite bilder från valborg:

Posar som aldrig förr!

HALLAAA!

Senna.

Systrarna Olofsson

Mmm, gott!

Heeej! Titta vem jag stötte på

Snygg, inte sant? ;)

Nu ska jag skölja ur min hårfärg. sen Käka.
KISS